Nacházíte se v archívu roku 2021 - aktuální ročník naleznete zde.

Náš příběh

RÁDA VZPOMÍNÁM NA TO, JAK PROJEKT ZDRAVÍ A DUŠE VZNIKL…psal se rok 2011 a končila výstava Zdraví životní styl. Jedním z vystavovatelů byl Peter Fridrich (mistr feng-shui), který mě oslovil s nabídkou vypracování nového projektu výstavy dle učení feng-shui. Sešly jsme se v kavárně a Petr přinesl návrh, který byl tak „jiný“, nákladný a absolutně se vymykal všemu, co jsem dosud uskutečnila. Má první slova byla: „Je to úžasné, ale moc drahé, na to vedení společnosti nepřistoupí…“.

Jaké bylo mé překvapení, když byl projekt schválen ředitelem a s Petrem jsme tak odstartovali přípravy na prvním ročníku Zdraví a Duše. Projekt byl rozdělem do zón komerční - relaxační - čistící a medtační - přednáškové. Nechyběli vodní fontány, květiny, obrazce jing-jang z kamenů, dřevěné doplňky, které jsou pro rozložení a proudění energií v hale nezbytné, červené koberce v uličkách, které v kruzích procházeli celou výstavní halou. První/nultý ručník dopadl z mnoha hledisek skvěle. Podařilo se nám vytvořit pro Ostravu místo, kde se mohou setkat všichni, kteří přemýšlí „jinak“.

Hlavními sekcemi se staly ZDRAVÍ – ALTERNATIVNÍ MEDICÍNA – ESOTERIKA – FENG SHUI. Za 8 let pořádání jsme navýšili počet vystavovatelů, rozšířili přednáškovou část o známé tváře a VIP hosty. Zdraví a Duše se stala oblíbenou nejen v Moravskoslezském kraji, ale v celé České republice. Rok 2021 je zcela jiný než minulé...proto máme úplně nový koncept, kde přidáváme umístění pyramidální energie. Jistě se máte na co těšit :-)


Ke stažení:

NAVŠTIVTE NÁS NA FESTIVALU
ZDRAVÍ A DUŠE V OSTRAVĚ
3. - 4. září 2021

Partner festivalu




Mediální partner




Mediální podpora

Pořadatel

Černá louka s.r.o.
Ostrava - Moravská Ostrava
702 00

IČ: 26879280
DIČ: CZ26879280

Manažerka festivalu

Zuzana Boháčová
+420 602 593 447
zuzana.bohacova@cerna-louka.cz

 

Marketing festivalu

Denisa Urbanová
+420 723 982 003
denisa.urbanova@cerna-louka.cz