Nacházíte se v archívu roku 2021 - aktuální ročník naleznete zde.

Hosté

Jerechinský Vladimír

Vladimír Jerechinský učí lidi využívat znalosti práce s „bubínkem štěstí“, masáže (ruční, tělová) harmonizace čaker, sladění kolektivu společnou hrou na bubínek, v praxi předvádí základy zvukoterapie, hudební meditace a práce s dětmi. Název přednášky: “Pochopení zvuku okolo nás je možná cesta ke štěstí” Cílem přednášky je, naučit na podvědomé úrovni (všechny věkové kategorie) tolerovat pravidla, vytvořit vzájemnou povahu v kolektivu, naučit slyšet jemné zvuky kolem a reakce svého těla na vibrace zvuku.  

Učíme lidi využívat znalosti práce s bubínkem štěstí, masáže ( Ruční, tělová) Harmonizace čaker, Sladění kolektivu společnou hrou na bubínek, v praxi předvedeme základy zvukoterapie, hudební meditacie, práce s dětmi (propojení a rozvíjení hemisfér mozku, na podvědomní úrovni naučíme (všechny věkové kategorie)  tolerovat pravidla, vytvořit vzajemnou povahu v kolektivu, naučíme slyšet jemné zvuky kolem a reakce svého těla na vibrace zvuku)

Těším se na Vás na přednášce: sobota 4. 9. od 16.00 - 17.00 hod. v přednáškovém sále 


5 pravidel úspěchů pro mého syna

Před 7 lety se mě můj 13 letý syn zeptal: Existuje univerzální pravidlo pro úspěch? Zeptal jsem se ho: Úspěch v čem? Odpověděl mi... v čemkoliv, ve sportu, v byznyse, ve zdraví a atd. Zapřemýšlel jsem a odpověděl: Tohle je velmi složitá otázka a potřebuji na to čas. Celý rok jsem o tom přemýšlel, a za 6 let jsem v těch pravidlech nezměnil ani slovo. Nazval jsem je: 5 pravidel Ježíše. Tahle otázka mi změnila život a přivedla k výrobě bubínku štěstí. 

 https://spolum.eu/

 


NAVŠTIVTE NÁS NA FESTIVALU
ZDRAVÍ A DUŠE V OSTRAVĚ
3. - 4. září 2021

Partner festivalu




Mediální partner




Mediální podpora

Pořadatel

Černá louka s.r.o.
Ostrava - Moravská Ostrava
702 00

IČ: 26879280
DIČ: CZ26879280

Manažerka festivalu

Zuzana Boháčová
+420 602 593 447
zuzana.bohacova@cerna-louka.cz

 

Marketing festivalu

Denisa Urbanová
+420 723 982 003
denisa.urbanova@cerna-louka.cz