Nacházíte se v archívu roku 2020 - aktuální ročník naleznete zde.

Aktuality

Buben štěstí

8.7.2020

Buben štěstí je prakticky pro kohokoli...přijďte si vyzkoušet, který bude pro VÁS ten nej...lávový, ručně malovaný, alikvontní, umělecký...opravdu bude z čeho vybírat. 

Buben je laděn tak, aby bylo snadné na něj hrát, a to i s minimálním hudebním vzděláním. Je velmi odolný a je téměř nemožné ho poškodit.

Pokud si zakoupíte náš nástroj a použijete ho v některém svém vystoupení, pošlete nám prosím video pro náš kanál na YouTube - dostanete další buben zdarma!

Skvělé ohlasy dostáváme od rodičů a ze školek. Děti dokážou hrát na buben hodiny a nepřestává je to bavit. Postavení tónu na bubínku jsme vybírali právě s ohledem na děti, a tak se dokážou s nástrojem rychle sladit a hrát na něj bez problémů od první minuty. Lidé, kteří jsou nakloněni metodám harmonizování těla pomocí vibrací, tyto nástroje s oblibou používají. Zvuk bubínku dokáže vykouzlit povznášející atmosféru při masáži, relaxaci, muzikoterapii apod. Je dokonalým nástrojem pro zvukovou terapii. Kouzlo spočívá v tom, že při vnímání vibrací tohoto nástroje se člověk dostává do stavu spokojenosti, kde neexistuje žádný odpor a tím se ozdravuje na těle i duchu. Buben také navozuje úžasnou atmosféru při meditacích a relaxacích. Člověk se dokáže rychle vnořit do ticha nitra, odpoutat se od neustálého přemýšlení a odpočívat v lůně prostého bytí. Je možné ho používat i při cvičení Jógy - živá hudba naplněná příjemnými tóny vytváří intenzivní zážitek.

Těšíme se na setkání s Vámi na festivale Zdraví & Duše 2020.

 

https://bubenstesti.cz/

Zpět

NAVŠTIVTE NÁS NA FESTIVALU
ZDRAVÍ A DUŠE V OSTRAVĚ
9. - 10. října 2020

Partner festivalu




Mediální partner




Mediální podpora

Pořadatel

Černá louka s.r.o.
Ostrava - Moravská Ostrava
702 00

IČ: 26879280
DIČ: CZ26879280

Manažerka festivalu

Zuzana Boháčová
+420 602 593 447
zuzana.bohacova@cerna-louka.cz

 

Marketing festivalu

Jana Jalůvková
+420 723 982 003
jana.jaluvkova@cerna-louka.cz